Συμπυκνωμένο συντηρητικό ξύλου για την εξάλειψη των εντόμων και τερμιτών που προσβάλουν τα ξύλα

XYLOFARM AQUA KILLER

Το XYLOFARM AQUA KILLER είναι ένα συμπυκνωμένο συντηρητικό ξύλου μικρομοριακής τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένο για την εξάλειψη των εντόμων και τερμιτών που προσβάλουν τα ξύλα. Το XYLOFARM AQUA KILLER προσφέρει πρόληψη και θεραπεία των ξύλων και της δομικής ξυλείας. Η καινοτόμος σύνθεση του XYLOFARM AQUA KILLER με ενεργή διείσδυση επιτρέπει στα δραστικά συστατικά να συνεχίσουν να διεισδύσουν μέσα στο ξύλο, ακόμη και μετά την πλήρη εξάτμιση του νερού.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Εξαιρετική διείσδυση μέσα στο ξύλο (σε έκταση και ταχύτητα)
  • Μη εύφλεκτο
  • Εξαιρετικά χαμηλή οσμή
  • Αποτελεσματικό ενάντια σε όλα τα έντομα που προσβάλλουν το ξύλο
  • Υδατοδιαλυτό
  • Περιέχει νέας τεχνολογίας επιφανειοδραστικά συστατικά, μη επικίνδυνα και βιοδιασπώμενα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το XYLOFARM AQUA KILLER είναι ειδικά σχεδιασμένο για εντομοκτόνο θεραπεία ξυλείας που έχει προσβληθεί, ή που μπορεί να επηρεαστεί από έντομα που προσβάλλουν το ξύλο και τερμίτες. Είδος ξυλείας: είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους διαμορφωμένης ξυλείας, (προφυλαγμένη ξυλεία χωρίς κινδύνους υγρασίας) ή δομική ξυλεία (με εξαίρεση τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το έδαφος). Το XYLOFARM AQUA KILLER προσφέρει προληπτική και θεραπευτική αγωγή.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Το XYLOFARM AQUA KILLER εφαρμόζεται με πινέλο, διπλό ψεκασμό ή με έγχυση (ενέσιμη εφαρμογή) μέσα στο ξύλο.

Πριν από την εφαρμογή: βεβαιωθείτε ότι οι επιφάνειες είναι επαρκώς εκτεθειμένες – προσβάσιμες και καθαρές. Απομακρύνετε τα σημεία του μολυσμένου ξύλου, τα τρίματα και τη σκόνη κατά προτίμηση με ηλεκτρική σκούπα. Αφαιρέστε παλιά χρώματα και βερνίκια. Για να επιτευχθεί αποτελεσματική θεραπεία, το XYLOFARM AQUA KILLER θα πρέπει να εφαρμοστεί σε όλες τις πλευρές της εν λόγω ξυλείας.

Εφαρμογή σε στέγες: αφαιρέστε ή διπλώστε και σκεπάστε οποιαδήποτε θερμομόνωση για να εξασφαλίσετε ανεμπόδιστη πρόσβαση σε δοκούς.

Προληπτική αγωγή: το XYLOFARM AQUA KILLER μπορεί να εφαρμοστεί με πινέλο ή spray χαμηλής πίεσης σε ποσοστό περίπου 1Lt αραιωμένου προϊόντος ανά 6m2 επιφάνειας ξύλου (166gr/m2). Εφαρμόστε σε 2 στρώσεις. Θεραπευτική αγωγή: 1. εφαρμόστε την ένεση βαθιά σε δοκούς και σε σημεία ενώσεων (δομική ξυλεία). Εφαρμόστε 20 ml μη αραιωμένου προϊόντος ανά κοιλότητα. 2. Εφαρμόστε με πινέλο ή spray χαμηλής πίεσης σε όλες τις πλευρές, τα άκρα, τα κοψίματα, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε ενσωματωμένα μέρη και συνδέσμους. Εφαρμόστε σε 3 στρώσεις, σε ποσοστό περίπου 1Lt αραιωμένου προϊόντος ανά 5m2 επιφάνειας ξύλου (200gr/m2).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Μην εφαρμόζετε όταν το προϊόν κατά τη διάρκεια της εφαρμογής μπορεί να φτάσει τα επιφανειακά ύδατα.
  • Ο χρόνος μετά την παρέλευση του οποίου το πεδίο όπου εφαρμόστηκε το προϊόν είναι ακίνδυνο χρήσης από τον άνθρωπο και τα ζώα είναι περίπου μετά από 48 ώρες αναλόγως τις συνθήκες εφαρμογής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις